Posted: Mar 18, 2021

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME AÇIKLAMASI

Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi (Netkent)  www.netkent.edu.tr / https://www.netkent.edu.tr/ adlı sitede uzaktan eğitime ve/veya online ve/veya dijital eğitime  ilişkin  online hukuk fakültesi diye adlandırdığı fakülteye  öğrenci adaylarının  kayıt  yapması yönünde kamuoyuna çağrı yaptığı tespit edilmiştir.

Bu nedenle aşağıdaki hususları kamuoyu ile paylaşmak zarureti doğmuştur.

Devamı
Posted: Oca 22, 2021

Milli Eğitim Ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, YÖDAK’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu ve beraberindeki heyet YÖDAK'ı ziyaret ederek, YÖDAK Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Hasgüler ve YÖDAK üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette, YÖDAK üyeleri ve Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu yükseköğretim alanındaki gelişmeleri ele aldılar.

Devamı
Posted: Ara 3, 2020

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

2019 yılında başlattığımız ve YÖDAK ile Engelli Hizmetleri Kurulu arasında mutabakata varılarak yürüttüğümüz yükseköğretim kurumlarının “engelli dostu” mimari standartlara uyumu konusundaki değerlendirmelere devam etmekteyiz.

Devamı
Posted: Kas 15, 2020

Cumhuriyetimizin 37. yılı Kutlu Olsun

Kıbrıs Türk halkının kendi egemenlik ve varoluş mücadelesinde gelinen en önemli aşamalardan biri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 37. Yılını tüm halkımız gibi heyecan ve mutlulukla kutluyoruz

Devamı
Posted: Kas 10, 2020

Büyük Atatürk'ü Anıyoruz

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yılında bugün bir kez daha kendisini saygı, sevgi ve rahmet ile anıyoruz.

Devamı
RSS
First34568101112Last