YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, İTÜ Heyetini Kabul Etti

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, İTÜ Heyetini Kabul Etti

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve İTÜ- KKTC Rektörü Prof. Dr. Cumali Kınacı ile İTÜ- KKTC yönetim kurulu üyeleri ve yöneticilerinden oluşan heyeti YÖDAK binasında, bugün kabul ederek görüştü.

Toplantıda, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Koyuncu ve İTÜ- KKTC Rektörü Prof.Dr. Kınacı’yla birlikte, İTÜ Rektör Yardımcısı ve İTÜ KKTC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent İnanç, İTÜ- KKTC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent Güloğlu, İTÜ- KKTC Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Huriye Şebnem Burnaz, İTÜ- KKTC Yönetim Kurulu Üyesi ve İTÜ Rektörü Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Aslı Kanan ve İTÜ- KKTC Genel Sekreteri Dursun Koç da hazır bulundu.

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Avcı, görüşmede 250 yıllık bir geçmişi olan İTÜ’nün Rektörü Prof Dr. Koyuncu’yu adamızda görmekten duyduğu mutluluğu belirterek, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, Türkiye’nin önde gelen teknik üniversitelerinden biri olan İTÜ ile KKTC üniversitelerinin yanı sıra YÖDAK ile de teknoloji ve bilişim alanlarında ‘know-how’ paylaşımı ve iş birliği konuları ele alındı.

Print
Posted: Tem 2, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: