PROF. DR. TURGAY AVCI: ÜNİVERSİTELERDE GÖREV YAPAN TÜM PERSONELİN AŞILANMASI ÇALIŞMALARI BAŞLATILIYOR

PROF. DR. TURGAY AVCI: ÜNİVERSİTELERDE GÖREV YAPAN TÜM PERSONELİN AŞILANMASI ÇALIŞMALARI BAŞLATILIYOR

Eylül 2021'de yüz yüze eğitimin başlaması amacıyla YÖDAK'ın sürdürdüğü çalışmaların geldiği aşama ile ilgili bir açıklama yapan YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

YÖDAK’ın sürdürdüğü Eylül 2021’de yüz yüze eğitimin başlamasına yönelik çalışmalar devam ederken, KKTC Sağlık Bakanlığı’nın YÖDAK’a gönderdiği ve bizim de tüm üniversitelere gönderdiğimiz bir yazı ile aşılamanın başlaması için tespit ve listeleme çalışmaları başlatılmıştır.

Defalarca vurguladığımız akademik kalite ve üniversitelerimizin çevreleriyle birlikte sürdürülebilir bir işleyişe ulaşması için yüz yüze eğitimin önemi çerçevesinde alınan bu insiyatifin kazanım ve önemini yıl sonunda hep birlikte göreceğiz.

YÖDAK’ın Eylül 2021’de yüz yüze eğitim hedefine ulaşmak için sürdürdüğü bu çalışmalara KKTC Hükümeti’nin hassasiyet ve katkıları ile önemli bir aşamaya gelindi.

Katılımcı ve etkin bir yönetişim anlayışı ile yükseköğretimin sorun ve sıkıntılarına paydaşlarımızla birlikte çözüm bulmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek isteriz.

Prof. Dr. Turgay Avcı

YÖDAK Başkanı

Print
Posted: Haz 18, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: