YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI, 15 KASIM KIBRIS ÜNİVERSİTESİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI, 15 KASIM KIBRIS ÜNİVERSİTESİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

YÖDAK Başkanı Prof.Dr. Turgay Avcı’ya ziyaret 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi’nden Mütevelli Heyeti Başkanı Ertan Birinci başkanlığındaki heyeti kabul ederek, görüştü.

Prof. Dr. Avcı, üniversitelerin ekonomiye katkısı yanında KKTC’nin dünyaya tanıtılması gibi çok önemli bir misyonu da olduğunu ifade etti. YÖDAK Başkanı Prof.Dr. Turgay Avcı, mezun olan gençleri ülkelerine dönüşte KKTC’den aldıkları eğitimle birlikte buradaki yaşamı anlatacaklarını belirterek sorumluluklarının büyük olduğunu belirtti.

KKTC üniversitelerinin kalitesinin tartışılmaz olduğunu belirten Prof. Dr. Avcı, eksiklikler de olduğunu belirterek, YÖDAK ve üniversitelerin birbirlerine destek olarak yükseköğretim alanımızı daha yukarıya taşımak görevinin zor ve meşakkatli bir görev olduğunu bu bilinç ve anlayışla görevi devraldıklarını söyledi.

Görüşmede, 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ertan Birinci, Prof. Dr. Avcıya yeni görevinde başarılar dilerken, Prof. Dr. Avcı başkanlığındaki YÖDAK’a inanç ve güvenlerinin tam olduğunu söyledi. 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan da YÖDAK Başkanı Avcı’ya yeni görevinde başarılar diledi

Print
Posted: Haz 3, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: