YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI KIBRIS TÜRK ÖĞRENCİ YURTLARI BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI KIBRIS TÜRK ÖĞRENCİ YURTLARI BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, Kıbrıs Türk Öğrenci Yurtları Birliği Başkanı Hakan Onurlu ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.

Yükseköğretim öğrencilerinin barınma ve yurt ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişi yapılan kabulde, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, yükseköğretim alanında kaliteli ve erişilebilir barınma imkanlarının elzem olduğunu, öğrenci tercihlerinde ve uluslararası kalite değerlendirmelerinde de bunun bir kriter olarak kabul edildiğini ifade etti.

YÖDAK’ın tüm paydaşlarla iletişim ve iş birliğine büyük önem verdiğinin altını çizen Prof. Dr. Avcı, özellikle yükseköğretimde yüz yüze eğitimin vazgeçilmez bir değeri olduğunun altını çizerek, Eylül 2021’de yüz yüze eğitim hedefi ile çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Bu sebeple Eylül ayı itibarı ile yükseköğretim öğrencileri için yurt ve barınma olanaklarının geliştirilip düzenlenmesi adına da temasların önemli olduğuna dikkat çekerek, Kıbrıs Türk Öğrenci Yurtları Birliği üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Print
Posted: May 21, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: