YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI KIBRIS TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

YÖDAK BAŞKANI PROF. DR. TURGAY AVCI KIBRIS TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Kıbrıs Türk Tabipler Birliği Başkanı Dr. Özlem Gürkut ve Kıbrıs Türk Tabipler Birliği (KTTB) yönetim kurulu üyeleri, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı’yı ziyaret ederek, ülkemizdeki tıp eğitimi ve akademik konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

KTTB Başkanı Dr. Özlem Gürkut, Genel Sekreter Cağrı Cemaller ve Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Ceyhun Dalkan, Dr. Fadime Tülücü ve Dr. Derlen Özgeç’in katıldığı kabulde, YÖDAK’tan ise Başkan Prof. Dr. Turgay Avcı’yla birlikte YÖDAK üyesi Prof. Dr. Hülya Harutoğlu ve YÖDAK üyesi Prof. Dr. Okan Veli Şafaklı da hazır bulundu. YÖDAK binasında gerçekleşen görüşmede ülkemizdeki tıp ve diş hekimliği fakültelerinin durumu ve geleceği ile ilgili gelişmeler yanında tıpta uzmanlık eğitiminde standartizasyon ve bu konuda yapılacak yasal çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Yükseköğretim alanında tüm paydaşlar ile diyaloğun önemine vurgu yapan YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, önümüzdeki dönemde de yükseköğretimle ilgili çalışmalarda tüm paydaşlar ile diyaloğun en üst seviyede tutularak çalışmalara devam edileceğinin altını çizdi.

Print
Posted: May 21, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: