Cumhuriyetimizin 37. yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 37. yılı Kutlu Olsun

Kıbrıs Türk halkının kendi egemenlik ve varoluş mücadelesinde gelinen en önemli aşamalardan biri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 37. Yılını tüm halkımız gibi heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

Bu 37 yılda ülkece başardıklarımızın yanında başaracaklarımızın da garantisi olan Kıbrıs Türk halkının zorluklara karşı mücadele azminin, yükseköğretim alanımızda da geldiğimiz noktadan daha ileriye gitmek için en önemli aracımız olduğunu biliyoruz. İçinden geçtiğimiz bu çetin dönemde yükseköğretim alanımızın, bir cumhuriyetin olmazsa olmazları olan yüksek kalitede eğitim, demokratik ve yaratıcı bir akademik ortam, bununla birlikte yorulmaksızın bilimi ve bilgiyi takip edip, üreten bir akademik anlayış ile ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin daha nice yaşlara ilerlemesini temenni ederiz.

Cumhuriyetimizin 37. kuruluş yıldönümünü gururla kutlarken, liderimiz Dr. Fazıl Küçük, Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf R. Denktaş ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize ve Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ne de minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Print
Posted: Kas 15, 2020,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: